Excuses aan vrijwilligers bij Donar

Er zijn vrijwilligers bij Donar, maar niet iedereen gezien aantal reacties, die zich persoonlijk aangevallen hebben gevonden n.a.v. het artikel “Er valt nog veel te verbeteren bij Donar”.

Excuses aan degene die zich wel aangevallen voelt want dat is/was niet mijn bedoeling. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer achter de woorden van het artikel sta (of het niet online wilde plaatsen), want daar blijf ik bij en wordt ook door velen gesteund.

Een Donar bestuurder/vrijwilliger/fan die vindt dat je zaken altijd intern dient te houden i.p.v. publiekelijk delen, die verwijs ik graag naar dit artikel (daar kiest Donar zelf ook voor om publiekelijk te reageren i.p.v. intern houden). Volgens mij is dat hetzelfde wat ik heb gedaan, publiekelijk mijn mening gegeven wat volgens Donar niet netjes was. De gemeente was ook niet amused met de woorden van Donar richting gemeente.

En om zaken maar gelijk te scheiden tussen mij en personen die iets doen voor Donar: je hoeft in het vervolg niet meer bij mij te melden voor hulp, vraag etc. Ik verzoek je om iemand anders uit te kiezen om je te helpen. En wie niet tegen kritiek op de club (of team) kan, dan het advies om mij niet meer te volgen via o.a. twitter/facebook.